Ψάρι

  • Σαλάτα Κινόα με τόνο και αβοκάντο
    Σαλάτα Κινόα με τόνο και αβοκάντο
    Ετοιμάζετε το Κινόα Fytro, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Κόβετε τα λαχανικά σε μικρά κομματάκια και ανακατεύετε μαζί με το κινόα.
  • Τσιπούρα φρικασέ με σέλινο
    Τσιπούρα φρικασέ με σέλινο
    Βάζετε στη κατσαρόλα το ζωμό ψαριού, 3 φλιτζ. τσαγιού νερό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, και τα κρεμμυδάκια κομμένα και τα αφήνετε να πάρουν βράση.
  • Σκουμπρί με κρεμμύδια, Μελάσα και Κριθαράκι Σόγιας
    Σκουμπρί με κρεμμύδια, Μελάσα και Κριθαράκι Σόγιας
    Βράζετε το Κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αλατίζετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε με το ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές.
  • Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
    Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
    Κόβετε τις πιπεριές και το ένα κρεμμύδι σε κυβάκια και τα σοτάρετε. Κόβετε κάθε λαυράκι στη μέση, αφαιρείτε το μεσαίο κόκαλο και τα πλαϊνά και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
  • Πέστροφα μενιέρ, με αμύγδαλα και ρύζι
    Πέστροφα μενιέρ, με αμύγδαλα και ρύζι
    Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο. Αλατίζουμε το ψάρι και το τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές.