Ζύμες - Ψωμιά

  • Αλμυρή τάρτα με Crème ΓΙΩΤΗΣ
    Αλμυρή τάρτα με Crème ΓΙΩΤΗΣ
    Ζυμώνετε όλα τα υλικά της ζύμης με τον γάντζο για 10 λεπτά περίπου και τη στρώνετε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα διαμέτρου 24 εκατοστών. Ψήνετε τις μελιζάνες στον φούρνο με λίγο ελαιόλαδο...
  • Τυροπιτάκια βρώμης
    Τυροπιτάκια βρώμης
    Ζυμώνετε με το χέρι όλα τα υλικά για τη ζύμη και την αφήνετε να ξεκουραστεί για 2 ώρες περίπου...
  • Κουλούρι Θεσσαλονίκης
    Κουλούρι Θεσσαλονίκης
    Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί για 10-15 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να φουσκώσει.
  • Μπατόν σαλέ
    Μπατόν σαλέ
    Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί για 10-15 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να φουσκώσει. Πλάθετε σε μικρά μπαστουνάκια.
  • Φρατζολάκια με πατάτα
    Φρατζολάκια με πατάτα
    Στο μπολ του μίξερ βάζετε τον Πούρε Πατάτας, τα 5 φλιτζάνια Αλεύρι, τη Μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το γάλα και το γιαούρτι και ανακατεύετε με το φτερό. Μετά το βούτυρο και τα αυγά και συνεχίζετε διαρκώς το ανακάτεμα για 10 λεπτά, μέχρι η ζύμη να ξεκολλήσει από τον κάδο. Ρίχνετε το αλάτι...