Νηστίσιμες

  • Πιλάφι με κιμά σόγιας
    Πιλάφι με κιμά σόγιας
    Ετοιμάζετε τον Κιμά Σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και τη μουστάρδα και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
  • Πίτσα με κεμπάπ σόγιας
    Πίτσα με κεμπάπ σόγιας
    Για τη ζύμη: Ζυμώνετε τα υλικά της ζύμης, μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια σας. Την αφήνετε για 1 ώρα να ξεκουραστεί και να φουσκώσει. Λαδώνετε ένα μεγάλο ταψί και ανοίγετε τη ζύμη με τα χέρια...
  • Λαχανοντολμάδες με κιμά σόγιας
    Λαχανοντολμάδες με κιμά σόγιας
    Βράζετε ολόκληρο το λάχανο με λίγο αλάτι και βάζετε τα φύλλα ένα-ένα σε ένα ταψί για να κρυώσουν.Ετοιμάζετε τον κιμά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα καυκαλίθρας...
  • Τάρτα με σπανάκι και κιμά σόγιας
    Τάρτα με σπανάκι και κιμά σόγιας
    Για τη ζύμη της τάρτας: Ζυμώνετε τα υλικά και προσθέτετε λίγο νερό ή αλεύρι ανάλογα με την εμφάνιση (η ζύμη δεν θα πρέπει να κολλάει στα χέρια). Την αφήνετε 1 ώρα να ξεκουραστεί...
  • Βελουτέ σπανάκι με ρόφημα σόγιας και κεμπάπ σόγιας
    Βελουτέ σπανάκι με ρόφημα σόγιας και κεμπάπ σόγιας
    Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και το μισό βούτυρο και τσιγαρίζετε τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι...