Δείπνο για 2

  • Σκουμπρί με κρεμμύδια, Μελάσα και Κριθαράκι Σόγιας
    Σκουμπρί με κρεμμύδια, Μελάσα και Κριθαράκι Σόγιας
    Βράζετε το Κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αλατίζετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε με το ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές.
  • Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
    Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
    Κόβετε τις πιπεριές και το ένα κρεμμύδι σε κυβάκια και τα σοτάρετε. Κόβετε κάθε λαυράκι στη μέση, αφαιρείτε το μεσαίο κόκαλο και τα πλαϊνά και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
  • Πέστροφα μενιέρ, με αμύγδαλα και ρύζι
    Πέστροφα μενιέρ, με αμύγδαλα και ρύζι
    Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο. Αλατίζουμε το ψάρι και το τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές.
  • Σολομός με σαφράν, τζίντζερ και σπαγγέτι ολικής άλεσης
    Σολομός με σαφράν, τζίντζερ και σπαγγέτι ολικής άλεσης
    Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο. Αλατίζουμε τις φέτες σολομού και τις ψήνουμε καλά. Προσθέτουμε ½ φλιτζ. τσαγιού νερό, το σαφράν, το τζίντζερ και την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15
  • Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά
    Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά
    Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί μαζί με τα ψιλοκομμένα αρωματικά, τη λιαστή τομάτα, το κρασί, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.