Σοκολάτα

  • Κέικ σοκολάτας
    Κέικ σοκολάτας
    Χτυπάτε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο με τη μισή ζάχαρη άχνη για ένα λεπτό. Προσθέτετε έναν – έναν τους κρόκους από τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλούρια δίχρωμα
    Κουλούρια δίχρωμα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι
    Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού.
  • Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Καβουρντίζετε τα αμύγδαλα με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
  • Μυρμιγκάτο
    Μυρμιγκάτο
    Βράζετε τα υλικά για το σιρόπι 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.