Σοκολάτα

  • Κέικ κάστανο
    Κέικ κάστανο
    Ετοιμάζετε το μίγμα του κάστανου: βράζετε τα κάστανα με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro και το νερό για 15 λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το ρούμι, ανακατεύετε και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει.
  • Ντόνατς
    Ντόνατς
    Προσθέτετε σε ένα μπολ το γάλα, τη ζάχαρη και τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε (χωρίς μίξερ). Αφήνετε το μίγμα για 10 λεπτά να ξεκουραστεί.
  • Τάρτα σοκολάτας με κόκκινα φρούτα
    Τάρτα σοκολάτας με κόκκινα φρούτα
    Για την προετοιμασία της ζύμης: Χτυπάτε στο μίξερ με το φτερό τη Ζάχαρη Άχνη Ανθός με τα αυγά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να γίνει μία ομοιογενής μπάλα,
  • Κορμός με Κάστανο
    Κορμός με Κάστανο
    Για τον κορμό: Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις με το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάτε τα ασπράδια προσθέτοντας σταδιακά τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει μία σφικτή μαρέγκα.
  • Σαρλότ Σοκολάτας
    Σαρλότ Σοκολάτας
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και προσθέτετε το κονιάκ.