Σοκολάτα

  • Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Καβουρντίζετε τα αμύγδαλα με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
  • Μυρμιγκάτο
    Μυρμιγκάτο
    Βράζετε τα υλικά για το σιρόπι 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
  • Τούρτα πραλίνα φράουλα
    Τούρτα πραλίνα φράουλα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Για το σιρόπι βάζετε σε ένα κατσαρολάκι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη...
  • Trifle με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα
    Trifle με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Ανακατεύετε 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζετε σε 8-10 ατομικά μπολάκια. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα στα μπολάκια
  • Kαριόκα
    Kαριόκα
    Βάζετε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά του γλάσου και τα βράζετε μέχρι να γίνουν μία ελαφριά καραμέλα (ανοικτό καφέ χρώμα). Κατεβάζετε από τη φωτιά ...