Ζελέ

 • Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
  Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
  Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε λίγο να κρυώσει και την μοιράζετε σε 6-7 διαφανή ποτήρια απλώνοντάς την λοξά από την μία πλευρά. Τοποθετείτε τα ποτήρια πλαγιαστά στο ψυγείο.
 • Τρίχρωμο γλύκισμα με Panna Cotta
  Τρίχρωμο γλύκισμα με Panna Cotta
  Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Goji Berry ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το αδειάζετε σε μία φόρμα διαμέτρου 24 εκατοστών περίπου και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε να κρυώσει, απλώνετε τα 2/3 της κρέμας πάνω στο παγωμένο ζελέ και τη βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει λίγο.
 • Τρίχρωμο γλύκισμα με Φρουί Ζελέ
  Τρίχρωμο γλύκισμα με Φρουί Ζελέ
  Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι και Aloe Vera ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, αδειάζετε το μισό σε ένα μικρό πυρέξ με διαστάσεις 25 x 19 εκατοστά και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο.
 • Φρουί Ζελέ Πράσινο Τσάι & Aloe Vera σε ποτήρι
  Φρουί Ζελέ Πράσινο Τσάι & Aloe Vera σε ποτήρι
  Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι και Aloe Vera ΓΙΩΤΗΣ σε 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτετε 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) παγωμένο νερό και ανακατεύετε.
 • Tούρτα με Φρουί Ζελέ ρόδι και εσπεριδοειδή
  Tούρτα με Φρουί Ζελέ ρόδι και εσπεριδοειδή
  Λιώνετε το βούτυρο και το προσθέτετε στο Τριμμέμο Μπισκότο και ανακατεύετε. Απλώνετε το μπισκότο πιέζοντας ελαφρώς με το πίσω μέρος του κουταλιού σε τσέρκι 20-22 εκατοστά.