Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του www.sintages-jotis.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Δείτε περισσότερα
Close Cookies notice

Ζελέ

  •  Μπαβαρουάζ με τσηζκέικ φράουλα
    Μπαβαρουάζ με τσηζκέικ φράουλα
    Φτιάχνετε το Sweet and Balance Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό και 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει...
  • Ζελέ καρότο
    Ζελέ καρότο
    Καθαρίζετε τα καρότα και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Τα αλέθετε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές...
  • Ζελέ Caotonic
    Ζελέ Caotonic
    Βάζετε τη ζελατίνη να μουλιάσει σε 2 κουταλιές σούπας νερό και μετά τη διαλύετε σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βραστό νερό...
  • Ζελέ Ανανά με Γιαούρτι και Νιφάδες
    Ζελέ Ανανά με Γιαούρτι και Νιφάδες
    Αραιώνετε τους 2 φακέλους ζελέ σε 400 γρ. βραστό νερό. Μοιράζετε το μίγμα στη μέση. Στο μισό, προσθέτετε το γιαούρτι και το muesli. Το ανακατεύετε καλά να γίνει ομοιόμορφο μίγμα και το κρατάτε στο ψυγείο...
  • Ζελέ κεράσι με φράουλες, γιαούρτι και Μuesli Fytro
    Ζελέ κεράσι με φράουλες, γιαούρτι και Μuesli Fytro
    Αραιώνετε το ζελέ σε 300 γρ. βραστό νερό και μοιράζετε το μίγμα στη μέση. Στο πρώτο μισό βάζετε 150 γρ. νερό και στο άλλο μισό ανακατεύετε το γιαούρτι, το μούσλι και 70 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες...