Ζελέ

  • Ζελέ κεράσι με φράουλες, γιαούρτι και Μuesli Fytro
    Ζελέ κεράσι με φράουλες, γιαούρτι και Μuesli Fytro
    Αραιώνετε το ζελέ σε 300 γρ. βραστό νερό και μοιράζετε το μίγμα στη μέση. Στο πρώτο μισό βάζετε 150 γρ. νερό και στο άλλο μισό ανακατεύετε το γιαούρτι, το μούσλι και 70 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες...
  • Μπαβαρουάζ ροδάκινο γιαούρτι
    Μπαβαρουάζ ροδάκινο γιαούρτι
    Στο μπολ του μίξερ βάζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε το περιεχόμενο των φακέλων Garni και χτυπάτε για 5 λεπτά. Διαλύετε τη ζελατίνη σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό γάλα...
  • Ζελέ κακάο
    Ζελέ κακάο
    Σε κατσαρολάκι βάζετε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη και τους κρόκους των αυγών και ανακατεύετε καλά. Βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά, αφήνετε το μίγμα να ζεσταθεί και αποσύρετε λίγο πριν πάρει βράση...
  • Ζελέ καρπούζι
    Ζελέ καρπούζι
    Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε...
  • Μπαβαρουάζ ζελέ καρπούζι
    Μπαβαρουάζ ζελέ καρπούζι
    Διαλύετε τη ζελατίνη σε 1½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό καρπούζι, τον οποίο έχετε ζεστάνει πριν, και το μοιράζετε σε 6 ατομικά φορμάκια. Βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο να πήξει το ζελέ...
Νέες Συνταγές