Γλυκά ταψιού

  • Tούρτα με Φρουί Ζελέ ρόδι και εσπεριδοειδή
    Tούρτα με Φρουί Ζελέ ρόδι και εσπεριδοειδή
    Λιώνετε το βούτυρο και το προσθέτετε στο Τριμμέμο Μπισκότο και ανακατεύετε. Απλώνετε το μπισκότο πιέζοντας ελαφρώς με το πίσω μέρος του κουταλιού σε τσέρκι 20-22 εκατοστά.
  • Μπακλαβάς με παγωτό καϊμάκι
    Μπακλαβάς με παγωτό καϊμάκι
    Ετοιμάζετε το Παγωτό Καϊμάκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε την κανέλα και τα καρύδια και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.
  • Μιλφέιγ πορτοκάλι-γιαούρτι με σαβαγιάρ
    Μιλφέιγ πορτοκάλι-γιαούρτι με σαβαγιάρ
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ χρησιμοποιώντας την κρέμα γάλακτος και τον χυμό πορτοκαλιού αντί για γάλα. Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε.
  • Γαλακτομπούρεκο
    Γαλακτομπούρεκο
    Ανακατεύετε τους Κρόκους με ¼ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη. Ανακατεύετε το Σιμιγδάλι και το Καλαμποκάλευρο με λίγο κρύο γάλα. Προσθέτετε το μίγμα με τους κρόκους στο μίγμα με το σιμιγδάλι και ανακατεύετε.
  • Γιαουρτογλυκό Βόλου
    Γιαουρτογλυκό Βόλου
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ τα κροκάδια με τη μισή άχνη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν...