Για τον καφέ / τσάι

  • Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
    Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε λίγο να κρυώσει και την μοιράζετε σε 6-7 διαφανή ποτήρια απλώνοντάς την λοξά από την μία πλευρά. Τοποθετείτε τα ποτήρια πλαγιαστά στο ψυγείο.
  • Φρουί Ζελέ Πράσινο Τσάι & Aloe Vera σε ποτήρι
    Φρουί Ζελέ Πράσινο Τσάι & Aloe Vera σε ποτήρι
    Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι και Aloe Vera ΓΙΩΤΗΣ σε 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτετε 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) παγωμένο νερό και ανακατεύετε.
  • Μπράουνις
    Μπράουνις
    Χτυπάτε με το φτερό στη δυνατή ταχύτητα το βούτυρο, την άχνη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και την κανέλα μέχρι να αφρατέψουν. Χαμηλώνετε την ταχύτητα στο...
  • Σοκολατένιες ελίτσες
    Σοκολατένιες ελίτσες
    Βράζετε την κρέμα γάλακτος με τον καφέ. Σε ένα μπολ βάζετε σε κομματάκια 125 γραμμάρια από την Κουβερτούρα και την Κουβερτούρα γάλακτος. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος...
  • Τραγανό κέικ αμυγδάλου
    Τραγανό κέικ αμυγδάλου
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από τα αμύγδαλα και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Προσθέτετε τα μισά αμύγδαλα χοντροκομμένα και ανακατεύετε. Σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα κέικ, διαμέτρου 24 εκατοστών, απλώνετε τα υπόλοιπα αμύγδαλα χοντροκομμένα και από πάνω στρώνετε τη ζύμη. Ψήνετε στους 150°C (στον αέρα) για 1 ώρα, αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε. Ετοιμάζετε το γλάσο: ζεσταίνετε το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τον κουρκουμά, έπειτα ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και γλασάρετε το κέικ.