Για τον καφέ / τσάι

  • Κορμός με Crème ΓΙΩΤΗΣ
    Κορμός με Crème ΓΙΩΤΗΣ
    Χτυπάτε στο μίξερ το Crème, το τυρί , τη Ζάχαρη Άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα λιωμένη...
  • Κρεμ Μπρουλέ
    Κρεμ Μπρουλέ
    Διαλύετε το Άνθος Αραβοσίτου στο γάλα και βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα να πάρουν βράση...
  • Παστέλι με σουσάμι και σταφίδες
    Παστέλι με σουσάμι και σταφίδες
    Βάζετε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη, το μέλι , το νερό και τον χυμό λεμονιού και τα βράζετε για 7 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε...
  • Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Ζεσταίνετε το φούρνο στους 170°C. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και την Κουβερτούρα. Ζυμώνετε στο μίξερ ελαφρά τα αυγά, την Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη , την ζάχαρη άχνη και τη βανίλια
  • Panna Cotta με Φρουί Ζελέ Ρόδι και φρούτα
    Panna Cotta με Φρουί Ζελέ Ρόδι και φρούτα
    Παρασκευάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που υπάρχουν στο κουτί με 600 ml Γάλα και αντικαθιστώντας, αν θέλετε, ένα μέρος γάλακτος από το σιρόπι της κομπόστας.