Πάσχα

  • Κουλουράκια αμυγδάλου
    Κουλουράκια αμυγδάλου
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Πλάθετε μπαλάκια, τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα πιέζετε με το πιρούνι και ψήνετε στους 170°C (αέρας) για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Κορμός με Crème ΓΙΩΤΗΣ
    Κορμός με Crème ΓΙΩΤΗΣ
    Χτυπάτε στο μίξερ το Crème, το τυρί , τη Ζάχαρη Άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα λιωμένη...
  • Tούρτα με Φρουί Ζελέ ρόδι και εσπεριδοειδή
    Tούρτα με Φρουί Ζελέ ρόδι και εσπεριδοειδή
    Λιώνετε το βούτυρο και το προσθέτετε στο Τριμμέμο Μπισκότο και ανακατεύετε. Απλώνετε το μπισκότο πιέζοντας ελαφρώς με το πίσω μέρος του κουταλιού σε τσέρκι 20-22 εκατοστά.
  • Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Ζεσταίνετε το φούρνο στους 170°C. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και την Κουβερτούρα. Ζυμώνετε στο μίξερ ελαφρά τα αυγά, την Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη , την ζάχαρη άχνη και τη βανίλια
  • Τρουφάκια Σοκολάτας
    Τρουφάκια Σοκολάτας
    Σπάτε στο μίξερ τα μπισκότα και λιώνετε την Κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτετε το γάλα. Χτυπάτε το βούτυρο με τη Άχνη Ζάχαρη και προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα ...