Κρύο σουφλέ σοκολάτας

Παρασκευάζετε το Μίγµα για Γλύκισµα Παγωτό µε γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύµφωνα µε τις οδηγίες.
Βυθίζετε το φάκελο Σιρόπι µε γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ (που περιέχεται στο κουτί) κλειστό σε βραστό νερό και το αφήνετε µέχρι να γίνει ρευστό.
Προσθέτετε το λιωµένο σιρόπι και το κονιάκ µαζί µε το μίγµα παγωτού µε γεύση σοκολάτα - πραλίνα και το σιρόπι και συνεχίζετε το χτύπηµα στο µίξερ για 2 λεπτά ακόµα.
Σπάτε τα µπισκότα σε µικρά κοµµάτια, τα προσθέτετε στο χτυπηµένο µίγµα και ανακατεύετε ελαφρά µε ένα κουτάλι. Κρατάτε λίγα για décor. Κόβετε ένα κοµµάτι αλουµινόχαρτο και το εφαρµόζετε γύρω - γύρω στο εξωτερικό µέρος µιας φόρµας σουφλέ (διαστάσεις ύψος: 10 εκατοστά, διάµετρος: 18 εκατοστά) ώστε το ύψος του αλουµινόχαρτου να είναι τουλάχιστον 7-8 εκατοστά µεγαλύτερο από το ύψος της φόρµας.
Αδειάζετε το χτυπηµένο µίγµα του παγωτού στη φόρµα του σουφλέ µε το αλουµινόχαρτο και απλώνετε στην επιφάνεια τα κοµµάτια µπισκότου που έχετε κρατήσει.
Βάζετε το γλύκισµα στην κατάψυξη και µόλις παγώσει, αφαιρείτε το αλουµινόχαρτο, πασπαλίζετε την επιφάνεια µε το Kακάο ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρετε.

  • 1 κουτί Μίγµα για Γλύκισµα Παγωτό µε γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 γρ. µπισκότα µε κοµµάτια σοκολάτας
  • 2 κουτ. σούπας κονιάκ
  • 1 κοφτή κουτ. σούπας Kακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους