Τιραμισού (Sweet&Balance)

Διαλύετε τον στιγμιαίο καφέ στο χλιαρό γάλα και προσθέτετε 1 κουταλάκι της σούπας κονιάκ. Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο μίγμα και τα στρώνετε σε ένα μικρό μακρόστενο pyrex ή μπολ. Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτοντας στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα 2 κουταλάκια της σούπας κονιάκ. Στην έτοιμη κρέμα προσθέτετε το μασκαρπόνε και συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνετε την κρέμα στα σαβαγιάρ. Πασπαλίζετε με κακάο.

Για 10 μερίδες

  • 1 κουτί Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. σαβαγιάρ
  • 125 γρ. τυρί κρέμα μασκαρπόνε
  • 1 κοφτή κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές
  • 1 κουτ. γλυκού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) άπαχο γάλα 0% λιπαρά
  • 3 κουτ. σούπας κονιάκ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης