Τζησκέικ (Sweet & Balance)

Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι. Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300 ml  (1 ½ φλιτζάνι τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο. Διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα. Βράζετε για 2-3 λεπτά. Μόλις κρυώσει, απλώνετε το βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το cheesecake για 2–3 ώρες στο ψυγείο.

Για 16 μερίδες

  • 1 κουτί Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
  • 250 γρ. μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη
  • 1 κονσέρβα βύσσινο (425 γρ.)
  • 10 γρ. (2 κουτ.γλυκού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού)
  • Μαργαρίνη
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης