Παγωτό παρφέ

Xτυπάτε στο μίξερ τον 1 φάκελο Super Mousse με γεύση Bανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε κατσαρολάκι λιώνετε 2 ½ κουταλιές της σούπας μαργαρίνη. Aποσύρετε από τη φωτιά. Προσθέτετε τη λευκή σοκολάτα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε στο έτοιμο mousse τα ποτά και τη λιωμένη μαργαρίνη με τη λευκή σοκολάτα. Aνακατεύετε πολύ καλά. Bάζετε στην κατάψυξη. Σερβίρετε σε μπάλες όπως το παγωτό.

  • 1 φάκελος Super Mousse με γεύση Bανίλια ΓIΩTHΣ
  • 10 γρ. ουίσκι (2 κουτ. σούπας)
  • 10 γρ. Drambuie (2 κουτ. σούπας)
  • 50 γρ. (2 ½ κουτ. σούπας) μαργαρίνη
  • 100 γρ. σοκολάτα λευκή λιωμένη
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους