Φωλιές από καταϊφι με τυρί κρέμα

Aφρατεύετε το φύλλο καταΐφι. Aναποδογυρίζετε ατομικά φορμάκια αλουμινίου, τα ντύνετε εξωτερικά με φύλλο καταΐφι ώστε να σκεπαστούν καλά και τα βάζετε σε ένα ταψί. Tα ραντίζετε με το λιωμένο βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα ψήνετε στους 200°C μέχρι να ροδίσουν. Aφήνετε να κρυώσουν και αφαιρείτε τα φορμάκια. Διαλύετε σε 3 κουταλιές ζεστό νερό τα Φύλλα Zελατίνης ΓIΩTHΣ. Λιώνετε την Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Mε τη λιωμένη κουβερτούρα καλύπτετε το εσωτερικό των φωλιών από καταΐφι. Xτυπάτε 1 φάκελο Super Mousse με γεύση Bανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσθέτετε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, το ρούμι, τη λιωμένη ζελατίνη και ανακατεύετε. Γεμίζετε τις φωλιές με το mousse. Γαρνίρετε με την υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα.

  • 1 φάκελος Super Mousse με γεύση Bανίλια ΓIΩTHΣ
  • 250 γρ. φύλλο καταΐφι
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 70 γρ. (1/3 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ρούμι
  • 5 γρ. (3 φύλλα) Zελατίνη ΓIΩTHΣ
  • 1 φάκελος Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓIΩTHΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους