Ανάμεικτη τούρτα σοκολάτα καραμέλα

Ετοιμάζετε τη βάση για τούρτα σύμφωνα με το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία του. Αδειάζετε το μίγμα σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Παρασκευάζετε μια Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Σε κατσαρολάκι προσθέτετε 3 γεμάτες κουταλιές σούπας από την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και ένα φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Μόλις η σοκολάτα λιώσει απλώνετε το μίγμα ομοιόμορφα πάνω από τη βάση τριμμένου μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο για 10 λεπτά μέχρι να πήξει. Βγάζετε από το ψυγείο και απλώνετε πάνω από το μπισκότο ομοιόμορφα την υπόλοιπη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ. Παρασκευάζετε μια Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και την απλώνετε πάνω από την Κρέμα Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ. Γαρνίρετε με μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή γλάσο σοκολάτας το οποίο φτιάχνετε με Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους