Mousse φράουλα

Υλικά
  • 1 φάκελος Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml γάλα
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 35 0ml γάλα
  • 80 ml Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και λίγο ακόμα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Παρασκευάζετε το Garni Βανίλια και το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni και το Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ.
Μοιράζετε το mousse σε μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Γαρνίρετε με Σιρόπι Φράουλα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους