Ρυζοσαλάτα με Ρύζι με Φλοιό Fytro με ψητά λαχανικά

Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους. Τοποθετούμε σε ένα ταψί τις μελιτζάνες και τα κολοκύθια και σε ένα δεύτερο το καρότο, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα ραντίζουμε με λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε στους 250°C στον αέρα μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά με το Ρύζι με Φλοιό Fytro και προσθέτουμε ξύδι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Προαιρετικά ανακατεύουμε και τον τόνο.

  • Ρύζι με Φλοιό Fytro
  • 600 γρ. μελιτζάνες
  • 450 γρ. κολοκύθια
  • 500 γρ. μανιτάρια φρέσκα
  • 3 μεγάλες πράσινες πιπεριές
  • 150 γρ. καρότο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • ξύδι από λευκό κρασί
  • 200 γρ. τόνος στραγγισμένος από κονσέρβα (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους