Ρυζοσαλάτα με αβοκάντο και κοτόπουλο

Βράζετε το Ρύζι µε Φλοιό Fytro σύµφωνα µε τις οδηγίες του κουτιού.
Βάζετε σε κατσαρόλα το κοτόπουλο, το ξερό κρεµµύδι, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και τον χυµό λεµονιού.
Τα σκεπάζετε µε νερό και τα αφήνετε να βράσουν, µέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.
Αποσύρετε από τη φωτιά, τα στραγγίζετε και βάζετε το βρασµένο κοτόπουλο στο ψυγείο να κρυώσει.
Κόβετε τα αβοκάντο σε κυβάκια και τα αφήνετε µέσα σε νερό µε λεµόνι για να µη µαυρίσουν.
Κόβετε το κοτόπουλο σε κοµµατάκια και το ανακατεύετε µε το Ρύζι µε Φλοιό Fytro, το αβοκάντο, τα φρέσκα κρεµµύδια, το αλάτι, το πιπέρι και το ξύδι.

  • 1 κουτί Ρύζι µε Φλοιό Fytro
  • 800 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
  • 100 γρ. (1 µέτριο) κρεµµύδι ξερό
  • 2-3 φύλλα δάφνης
  • 3 αβοκάντο
  • 200 γρ. κρεµµύδια φρέσκα
  • χυµός 1 λεµονιού
  • αλάτι, πιπέρι
  • ξύδι
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους