Τρουφάκια σοκολάτας

Βάζετε σε κατσαρολάκι την κουβερτούρα σε κομματάκια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το ποτό και ανακατεύετε 2-3 λεπτά στη φωτιά.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει.
Πλάθετε μπαλάκια, τα οποία γαρνίρετε με τρούφα. Βγαίνουν περίπου 20-25 τεμάχια.

  • 3 πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Κουαντρώ
  • 1 φάκελος Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους