Τούρτα cream cheese με βερίκοκα

Υλικά
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Βερίκοκο ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
  • 800 γρ. βερίκοκα
Εκτέλεση

Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο.
Σε μία φόρμα που ανοίγει, με διάμετρο 22 εκατοστά, στρώνετε το μπισκότο.
Διαλύετε τον έναν φάκελο φρουί ζελέ βερίκοκο σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και αφήνετε το ζελέ να κρυώσει (όχι να πήξει).
Διαλύετε τον άλλο φάκελο φρουί ζελέ βερίκοκο σε 200 ml βραστό νερό, προσθέτετε το τυρί και ανακατεύετε καλά.
Κόβετε το 1/3 από τα βερίκοκα σε μικρά κομματάκια, τα προσθέτετε στην κρέμα και την απλώνετε πάνω από τη βάση.
Τοποθετείτε πάνω από την κρέμα τα υπόλοιπα βερίκοκα, τα οποία έχετε κόψει στη μέση.
Απλώνετε από πάνω το ζελέ και βάζετε  την τούρτα στο ψυγείο.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους