Σπαγγέτι με Σόγια Fytro με φιλέτο πέρκας και λιαστή τομάτα

Γεμίστε τα 2/3 μιας κατσαρόλας με Νερό και βάλτε τα Σπαγγέτι με Σόγια Fytro να βράσουν για 10-12 λεπτά.
Κόψτε σε μερίδες τα φιλέτα Πέρκας και τηγανίστε τα ελαφρώς σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
 
Ψιλοκόψτε την τομάτα, το αγγουράκι και τον άνηθο.
 
Στραγγίξτε τα βρασμένα ζυμαρικά και γυρίστε τα στο τηγάνι για 1-2 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτοντας με τη σειρά τις φετούλες της πέρκας, την τομάτα, το αγγούρι και τον άνηθο.
Σερβίρετέ τα στο πιάτο με 2-3 σταγόνες σάλτσα σόγιας.

  • 1 πακέτο Σπαγγέτι Fytro Silueta  
  • 100 γρ. λάχανο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 80 γρ. καλαμπόκι
  • 80 γρ. καρότο
  • 50 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι μπαλσάμικο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους