Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης Fytro με σολομό και αρωματικό ελαιόλαδο

Γεμίστε τα 2/3 μιας κατσαρόλας με νερό και βάλτε τα Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης Fytro να βράσουν για 10-12 λεπτά.
Καθαρίστε το δέρμα από τα φιλέτα του σολoμού, κόψτε τα σε λωρίδες και τηγανίστε τα ελαφρώς για 3-4 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να πάρουν χρώμα.
 
Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την τομάτα κομμένη σε κύβους και το σκόρδο.
 
Στη συνέχεια, προσθέστε τα βρασμένα Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης Fytro και συνεχίστε για 1-2 λεπτά ακόμα.
 
Στο υπόλοιπο ελαιόλαδο (60 ml περίπου) προσθέστε τη μουστάρδα, τον ψιλοκομμένο άνηθο και 2 κουτ. σούπας νερό.
 
Ανακατέψτε και περιχύστε με αυτό τα Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης Fytro.
 
Σερβίρετε αμέσως.

  • 1 πακέτο Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης Fytro
  • 600 γρ. σολoμό φρέσκο (2 φέτες μεγάλες)
  • 2 μεσαία κρεμμύδια
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μεγάλη τομάτα
  • 120 ml  ελαιόλαδο
  • 30 γρ. μουστάρδα
  • Λίγος άνηθος
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους