Σόγια Κεμπάπ Fytro με ρύζι καστανό Fytro

Βάζετε το τηγάνι με το λάδι στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο λιωμένο, τα μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα ολόκληρα και ανακατεύετε για λίγη ώρα.
Προσθέτετε τα καρότα και τη βρασμένη και καλά στυμμένη Σόγια Κεμπάπ Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες προετοιμασίας.
Τα ανακατεύετε για αρκετή ώρα και προσθέτετε τη σόγια σος και τον χυμό λεμονιού, το αλάτι, το κάρυ, την πάπρικα και το μπαχάρι. Στη συνέχεια, προσθέτετε τις πιπεριές κομμένες σε κομμάτια, το μπρόκολο και αρκετό νερό, ώστε να μισοσκεπαστεί το φαγητό. Βράζετε για αρκετή ώρα, έως ότου μαγειρευτεί η σόγια πολύ καλά και δέσει η σάλτσα.
Τέλος βάζετε σε μια κατσαρόλα 6 φλιτζ. τσαγιού νερό με αλάτι και 1/3 φλιτζ. τσαγιού λάδι να βράσει.
Προσθέτετε 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού Ρύζι Καστανό Fytro, το ανακατεύετε και το βράζετε για 20 λεπτά.
Σερβίρετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro με το ρύζι.
Σημείωση: Αντί για το Ρύζι Καστανό Fytro, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Ρύζι με φλοιό Fytro.

  • 2 φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κεμπάπ Fytro
  • 2-3 καρότα κομμένα σε μακρόστενα κομμάτια  
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 8 μικρά κρεμμυδάκια στιφάδου
  • 250 γραμ. μπρόκολο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 3/4 φλιτζ. τσαγιού λάδι
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα
  • 1/2  κουτ. γλυκού μπαχάρι
  • 1/2  κουτ. γλυκού κάρυ
  • Χυμός 1 λεμονιού
  • 4 κουτ. σούπας σόγια σος
  • 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού Ρύζι Καστανό Fytro
  • Αλάτι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους