Σπαγγέτι Σόγιας Fytro με Σόγια Κιμάς Fytro

Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε λάδι, μέχρι να αποκτήσει ένα ωραίο ξανθό χρώμα. 
Προσθέτετε βρασμένη και καλά στημένη Σόγια Κιμά, σύμφωνα με τις οδηγίες προετοιμασίας και ανακατεύετε για λίγη ώρα. Σβήνετε με τη σόγια σος και με το κρασί και προσθέτετε το μαϊντανό, τη σάλτσα τομάτας, αλάτι, πιπέρι, το καρότο και τα φασολάκια. Eπίσης, προσθέτετε και λίγο νερό, αν χρειαστεί.
Σιγοβράζετε το φαγητό μέχρι να μαλακώσουν και να ψηθούν καλά όλα τα υλικά. 
Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, αφήνετε το φαγητό να μείνει με λίγη σάλτσα.

1 1/2  φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κιμά Fytro
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1 καρότο κομμένο σε λεπτές φετούλες (προαιρετικά)
1 φλιτζ. τσαγιού πράσινα φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα (προαιρετικά)
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού πολτός τομάτας
2 κουτ. σούπας σόγια σος
2-3 κουτ. σούπας κρασί
1/2 κιλό Σπαγγέτι με Σόγια Fytro ή Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης Fytro.
1 φλιτζ. τσαγιού τυρί κίτρινο τριμμένο
1/4 φλιτζ. τσαγιού λάδι ή βούτυρο

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους