Ριζότο με Ρύζι με Φλοιό Fytro και Χορταρικά

Σε ένα τηγάνι βάζετε το βούτυρο και προσθέτετε τα κομμένα καρότα, τα κολοκύθια και τα μανιτάρια.
Ρίχνετε σταδιακά λίγο νερό μέχρι τα χορταρικά να μισοψηθούν (να παραμείνουν λίγο τραγανά).
 
Αφού εξατμιστούν όλα τα υγρά, βγάζετε τα υλικά από το τηγάνι.
 
Στη συνέχεια ρίχνετε ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίζετε το ρύζι με το Φλοιό Fytro και τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν.
 
Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε σιγά-σιγά τον ζωμό λαχανικών.
 
Αφήνετε το Ρύζι με Φλοιό Fytro να βράσει και όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο βρασίματος προσθέτετε τα λαχανικά, το αλάτι, το πιπέρι και την κρέμα γάλακτος.
 
Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και σερβίρετε στο πιάτο προσθέτοντας την παρμεζάνα και τη φρεσκοκομμένη τομάτα.

  • 200 γρ. ρύζι με Φλοιό Fytro
  • 400 ml ζωμός λαχανικών
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα σε λεπτές ροδέλες
  • 50 γρ. καρότα κομμένα σε τετράγωνα
  • 50 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. κολοκύθια κομμένα σε τετράγωνα
  • 50 γρ. τομάτα κομμένη σε τετράγωνα
  • 50 ml. λευκό ξηρό κρασί
  • 50 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • Aλάτι - πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους