Κοτόπουλο με Καστανό Ρύζι Fytro

Κόβετε τα στήθη κοτόπουλου σε λωρίδες (περίπου 8 λωρίδες το κάθε στήθος).
 
Στη συνέχεια, κόβετε τις πιπεριές σε μπαστουνάκια και το κρεμμύδι σε μικρά τετράγωνα.
 
Τηγανίζετε τις λωρίδες του κοτόπουλου (σε αντικολλητικό τηγάνι) με ελάχιστο ελαιόλαδο έως ότου μισοψηθούν.
 
Προσθέτετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και συνεχίζετε το ψήσιμο για 5 λεπτά.
 
Σβήνετε το φαγητό με το κρασί.
 
Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και βράζετε μέχρι να «δέσουν» τα υγρά.
 
Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε στο τέλος αν θέλετε το Cherry Brandy.
 
Βράζετε σε 2 λίτρα αλατόνερο το Καστανό Ρύζι Fytro μέχρι να ψηθεί και το στραγγίζετε.
 
Σερβίρετε το ρύζι στο κέντρο του πιάτου και γύρω- γύρω το κοτόπουλο.

  • 300 γρ. Καστανό Ρύζι Fytro
  • 4 στήθη κοτόπουλου
  • 3 πιπεριές σε διάφορα χρώματα
  • 1 κρεμμύδι μεσαίο
  • 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί αρετσίνωτο
  • 200 ml κρέμα γάλακτος light
  • 1/2 ποτήρι σφηνάκι Cherry Brandy
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι - πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους