Σαλάτα με σπαγγέτι Fytro Silueta

Βράζετε τα Σπαγγέτι σπασμένα στα 2 ή 3 σε μπόλικο νερό (1-2 kg) για 20 λεπτά. Τα πλένετε και τα κρυώνετε. Προσθέτετε το pesto, το regatto ψιλοκομμένο, το ανθότυρο, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, το τριμμένο τυρί, την τομάτα ψιλοκομμένη, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, ελάχιστη σόγια σος, ελάχιστη κέτσαπ.

  • 1/2 πακέτο Σπαγγέτι Fytro Silueta
  • 100 γρ. pesto βασιλικού
  • 150 γρ. regatto
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά
  • 50 γρ. τυρί τριμμένο
  • 1 τομάτα
  • ελαιόλαδο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Αόγια σος
  • Κέτσαπ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους