Τερίνα με muesli

Φτιάχνετε το Μίγμα για κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Αναμιγνύετε στη συνέχεια όλα τα υλικά της κρέμας. Στρώνετε μία μακρόστενη φόρμα (τερίν) με σελοφάν.

Μουλιάζετε τα μπισκότα σαβαγιάρ στο μίγμα του νερού με το κακάο και τοποθετείτε τα 9 στον πάτο. Περιχύνετε την κρέμα. Πάνω από τη στρώση κρέμας, τοποθετείτε άλλα 9 σαβαγιάρ. Τα 2 που απομένουν τα τρίβετε πάνω από το γλυκό, αφού το ξεφορμάρετε.

Προαιρετικά, πασπαλίζετε με Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη από ασπαρτάμη Fytro ή Φρουκτόζη Fytro.

Για τη βάση:

  • 20 σαβαγιάρ
  • 30 γρ. κακάο ΓΙΩΤΗΣ    
  • 150 γρ. βραστό νερό

Για την κρέμα:

  • 200 γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
  • 100 γρ. νερό
  • 60 γρ. Muesli Fytro
  • 1 φακελάκι Μίγμα για κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 180 γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο με φρουκτόζη Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους