Ζελέ Ανανά με Γιαούρτι και Νιφάδες

Υλικά
  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ 
  • 340 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
  • 60 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • 1 κονσέρβα ανανάς
Εκτέλεση

Αραιώνετε τους 2 φακέλους Φρουί Ζελέ σε 400 γρ. βραστό νερό. Μοιράζετε το μίγμα στη μέση. Στο μισό, προσθέτετε το γιαούρτι και το Μuesli Fytro. Το ανακατεύετε καλά να γίνει ομοιόμορφο μίγμα και το κρατάτε στο ψυγείο.

Στο άλλο μισό προσθέτετε 300 γρ. νερό κρύο. Το ανακατεύετε και το μοιράζετε σε 6 φόρμες προσθέτοντας επιπλέον κομμάτια ανανά. Τοποθετείτε τα φορμάκια στο ψυγείο και περιμένετε να πήξουν. Στη συνέχεια, μοιράζετε το μίγμα με το γιαούρτι και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και ξαναβάζετε στο ψυγείο.

Όταν κρυώσει ξεφορμάρετε, βυθίζοντας τα φορμάκια για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και αναποδογυρίζοντάς τα. Σερβίρετε αμέσως.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους