Μπισκότα Βρώμης

Χτυπάτε τη Ζάχαρη Fytro με τα αυγά. Προσθέτετε το κονιάκ, τη λιωμένη κουβερτούρα, τη μαργαρίνη, το αλεύρι, τις Νιφάδες Fytro και το μπέικιν πάουντερ. Τα βάζετε να παγώσουν στο ψυγείο και τα απλώνετε με ένα κουταλάκι σε λαδωμένο ταψί και ψήνετε στους 150 ºC.

Αν θέλετε, τα βουτάτε σε νιφάδες βρώμης πριν τα ψήσετε.

  • 100 γρ. Ζάχαρη Ακατέργαστη Fytro
  • 2 αυγά μεγάλα (3 μικρά)
  • 1 κουτ. σούπας κονιάκ
  • 200 γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ λιωμένη
  • 50 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. Αλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. Νιφάδες Fytro
  • 1 κουτ. τσαγιού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους