Μπισκότα Βρώμης

Υλικά
  • 100 γρ. Ζάχαρη Ακατέργαστη FΥΤRO
  • 2 αυγά μεγάλα (3 μικρά)
  • 1 κουτ. σούπας κονιάκ
  • 200 γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ λιωμένη
  • 50 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. Νιφάδες Βρώμης FΥΤRO
  • 1 κουτ. τσαγιού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Χτυπάτε την Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO με τα αυγά. Προσθέτετε το κονιάκ, τη λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, τη μαργαρίνη, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ τις Νιφάδες Βρώμης FYTRO. Τα βάζετε να παγώσουν στο ψυγείο και τα απλώνετε με ένα κουταλάκι σε λαδωμένο ταψί και ψήνετε στους 150 ºC.

Αν θέλετε, τα βουτάτε σε Νιφάδες Βρώμης FYTRO πριν τα ψήσετε.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους