Σοκολατάκια με λευκή σοκολάτα και σοκολατόπιτα

Ετοιμάζετε τη σοκολατόπιτα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και την αφήνετε να κρυώσει. Την τρίβετε σε μικρά κομματάκια.
Βάζετε σε κατσαρολάκι τη λεύκη σοκολάτα και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Προσθέτετε το ποτό και τα κομματάκια σοκολατόπιτας και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει και πλάθετε μπαλάκια.
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάτε τα μπαλάκια.
Τα στραγγίζετε και τα αφήνετε να παγώσει η σοκολάτα.

  • 1 κουτί Σοκολατόπιτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 αυγά
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ.τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 4 φάκελοι Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Grand Marnier
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους