Πουρές με μυρωδικά

Ετοιμάζετε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Προσθέτετε όλα τα υλικά, εκτός από το τσένταρ, ανακατεύετε και βάζετε τον πουρέ σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ διαμέτρου 22 εκατοστών.
Πασπαλίζετε με το τσένταρ και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.

  • 1 κουτί Πουρέ ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 γρ. (8 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 100 γρ. (6 κουτ. σούπας) τυρί Philadelphia
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • ½ κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα
  • 1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο σκόρδο
  • 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) τριμμένο τυρί τσένταρ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους