Μους Hemo

Βάζετε στο μπολ του μίξερ το HΕΜΟ, το γάλα, το περιεχόμενο του φακέλου garni και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Προσθέτετε την κουβερτούρα, αφού πρώτα τη λιώσετε σε μπεν μαρί .
Βάζετε τη μους στο ψυγείο να παγώσει και γαρνίρετε με ΗΕΜΟ ή δημητριακά.

  • 1 φακελάκι Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ΗΕΜΟ
  • 1/2 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους