Παγωτό με Hemo και σοκολάτα

Βάζετε στο μπολ του μίξερ το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το ΗΕΜΟ, το περιεχόμενο των 2 φακέλων garni με γεύση σοκολάτα και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Προσθέτετε τις σταγόνες λευκής σοκολάτας και ανακατεύετε.
Λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα σε σταγόνες.
Βάζετε σε ένα μπολ το 1/3 από το μίγμα, απλώνετε λίγη από τη λιωμένη κουβερτούρα και επαναλαμβάνετε άλλες 2 φορές.
Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη και σερβίρετε με ΗΕΜΟ ή Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

  • 1 κουτί Garni με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γαλακτος light
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) HEMO
  • 1 φακελάκι Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Για γαρνίρισμα:

  • Hemo ή Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους