Muffin μπανάνα με σοκολάτα

Υλικά
  • 215 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 1 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. γλυκού σόδα
  • 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 1 αυγό
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) αραβοσιτέλαιο
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γιαούρτι
  • 3 μπανάνες, ώριμες σε πουρέ
  • 1 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • Λίγη βανίλια
Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το  Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τη σόδα και το αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύετε το αυγό, το λάδι, το γιαούρτι και τη βανίλια.
Αναμιγνύετε ελαφρά όλα τα συστατικά.
Προσθέτετε τον πουρέ μπανάνας και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά.
Μοιράζετε το μίγμα σε 12-14 ατομικά φορμάκια και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους