Μont blanc κάστανο με garni

Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τον πουρέ κάστανο και χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια μους κάστανο. Ετοιμάζετε τα garni σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε μια πιατέλα τοποθετείτε το ένα παντεσπάνι, ραντίζετε με λίγο κονιάκ και από πάνω απλώνετε τη μους κάστανο. Τοποθετείτε το δεύτερο παντεσπάνι, το ραντίζετε με λίγο κονιάκ και απλώνετε από πάνω το έτοιμο garni σοκολάτα. Από πάνω βάζετε το τρίτο παντεσπάνι, ραντίζετε με κονιάκ και απλώνετε το έτοιμο garni βανίλια. Τέλος, πασπαλίζετε την επιφάνεια με κακάο.

  • 1 συσκευασία παντεσπάνι σοκολάτα
  • 400 γρ. άγλυκος πουρές κάστανο
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο Ολλανδίας
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη
  • 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους