Κριθαράκι σόγιας με ντοματίνια

Βράζετε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Το κρυώνετε και το σουρώνετε.
Το βάζετε σε μία σαλατιέρα και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά κομμένα σε μικρά κομματάκια.
Ψήνετε τα κουλουράκια στο φούρνο μέχρι να γίνουν φρυγανιές. Τα κόβετε και τα ρίχνετε στη σαλάτα.
Προσθέτετε αλάτι, ρίγανη, ελαιόλαδο.

  • 1 πακέτο Κριθαράκι Fytro
  • 12 ντοματίνια
  • 20 κομματάκια μοτσαρέλα
  • λίγα φύλλα βασιλικού
  • 1 αγγούρι
  • 1 κοτσάνι σέλερι
  • 2 κουλουράκια Θεσσαλονίκης
  • Ελαιόλαδο
  • 10 Ελιές Καλαμών
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης