Λεμονάτη κοτόσουπα με καστανό ρύζι

Βάζετε σε κατσαρόλα τον ζωμό με το ρύζι και βράζετε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Προσθέτετε το κοτόπουλο κομμένο σε τετραγωνάκια, την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και αφού σιγοβράσετε για λίγο, σερβίρετε.

  • 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) ζωμός κοτόπουλο
  • 200 γρ. κοτόπουλο βρασμένο
  • 120 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Ρύζι Καστανό Fytro
  • Ξύσμα ½ λεμονιού
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι άσπρο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους