Σολομός με σαφράν, τζίντζερ και σπαγγέτι ολικής άλεσης

Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο. Αλατίζουμε τις φέτες σολομού και τις ψήνουμε καλά.

Προσθέτουμε ½ φλιτζ. τσαγιού νερό, το σαφράν, το τζίντζερ και την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά.

Βράζουμε τα Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης.

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μικρά μπαστουνάκια και τα σοτάρουμε μαζί με τα ολόκληρα μανιτάρια, για λίγα λεπτά.

Ανακατεύουμε τα σπαγγέτι με τα σοταρισμένα λαχανικά και σερβίρουμε, συνοδεύοντας το ψάρι.

Περιχύνουμε με τη σάλτσα σαφράν.

  • 2 φέτες φρέσκος σολομός
  • 1 κουτ. σούπας σαφράν (κρόκος Κοζάνης)
  • 1/2 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 φλιτζ. τσαγιού φρέσκα μανιτάρια
  • 1 συσκευασία Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης Fytro
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • 3 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 5 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους