Ανανάς έκπληξη

Στραγγίζετε και ψιλοκόβετε τον ανανά και κόβετε σε χοντρά κομμάτια τα cookies.
Παρασκευάζετε τους 2 φακέλους Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με τα 400 ml (2 φλιτζάνια τσαγιού) γάλα και προσθέτετε τα κομμάτια ανανά και τα cookies.
Βάζετε σε μεγάλο μπολ ή ατομικά μπολάκια την έτοιμη κρέμα.
Παρασκευάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα και γαρνίρετε την επιφάνεια της κρέμας με τις Νιφάδες Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ. Βάζετε για λίγο στο ψυγείο και σερβίρετε.

  • 2 φάκελοι Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια
  • 1 μέτρια κονσέρβα ανανά (400 γρ. περίπου)
  • 6 μπισκότα (60 γρ.) Cookies σοκολάτας
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελο Garni ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Νιφάδες Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους