Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του www.sintages-jotis.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Δείτε περισσότερα
Close Cookies notice

Σκουμπρί με κρεμμύδια, Μελάσα και Κριθαράκι Σόγιας

Υλικά
  • 300 γρ. σκουμπρί
  • 1 κρεμμύδι  ξερό
  • 20 γρ.(2 κουτ. σούπας ) Μελάσα Fytro
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) σταφίδες ξανθές
  • 1/2 κουτ. γλυκού δενδρολίβανο
  • 1/2 συσκευασία Κριθαράκι Fytro
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Βράζετε το Κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Αλατίζετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε με το ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές.

Προσθέτετε το δενδρολίβανο, το κρεμμύδι σε ροδέλες, τη Μελάσα και τις σταφίδες και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά.

Σερβίρετε το σκουμπρί με το Κριθαράκι και περιχύνετε με τη Σάλτσα Μελάσας.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους