Κριθαρότο καμένο με στάκα και ξερή μυζήθρα

Βάζουμε σε κατσαρόλα τον ζωμό κοτόπουλο και βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το έτοιμο κριθαράκι ανακατεύοντας μέχρι να το απορροφήσει.

Προσθέτουμε την τομάτα και το πιπέρι ανακατεύουμε και σερβίρουμε τρίβοντας από πάνω τη μυζήθρα.

  • ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
  •  1 πακέτο Κριθαράκι Σόγιας Fytro
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο στάκα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα τομάτας Organic
  • 200 γρ. ξερή μυζήθρα
  • 1,5 λίτρα (7½ φλιτζ. τσαγιού) ζωμός κοτόπουλο
  • Φρέσκο Πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους