Μπισκότα πορτοκαλιού

Χτυπάτε στο μίξερ το Μίγμα Β με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και μόλις αφρατέψει, προσθέτετε το αυγό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Στην συνέχεια προσθέτετε το χυμό πορτοκαλιού, την καρύδα, το Μίγμα Α και ανακατεύετε για 1 λεπτό ακόμα. Με τη βοήθεια ενός κορνέ φτιάχνετε περίπου 40 μπισκότα και τα ψήνετε στους 150° αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις κρυώσουν απλώνετε σε ένα μπισκότο λίγη Μαρμελάδα και πάνω βάζετε ένα δεύτερο μπισκότο, επαναλαμβάνετε χρησιμοποιώντας όλα τα μπισκότα και τα βάζετε στο ψυγείο. Λιώνετε τη Sweet and Balance Σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάτε το κάθε μπισκότο από τη μια πλευρά. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικαλύψετε τα μπισκότα μόνο με τη λιωμένη σοκολάτα.

  • 1 κουτί Sweet & Balance Μίγμα για Κέικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 πλάκα Sweet and Balance Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (10 κουτ. σούπας) Sweet and Balance Μαρμελάδα φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 125 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 αυγό
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκο χυμό πορτοκάλι
  • 50 γρ. Kαρύδα τριμμένη
Χρόνος εκτέλεσης: 1 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης