Μπαβαρουάζ με τσηζκέικ φράουλα

Φτιάχνετε το Sweet and Balance Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό και 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει. Ανακατεύετε το μπισκότο με τη μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το απλώνετε στη μέση της βάσης μιας φόρμας με σούστες διαμέτρου 22 εκατοστά και το βάζετε στο ψυγείο. Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού (χρησιμοποιώντας γάλα), στο τέλος προσθέτετε το μισό φάκελο Σιρόπι με φρούτα - φράουλα και τη μισή ποσότητα ζελέ και ανακατεύετε. Απλώνετε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει. Στη συνέχεια ρίχνετε στην επιφάνεια της κρέμας την υπόλοιπη ποσότητα ζελέ, γαρνίρετε αν θέλετε με φρέσκιες φράουλες και βάζετε πάλι το γλυκό στο ψυγείο.

  • 1 κουτί Sweet and Balance Τσηζκέικ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού ) γάλα 0% ή 1,5% λιπαρά 
  • 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
  • 1 κουτί Sweet and Balance Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
  • 200 γρ. φράουλες για ντεκόρ (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης