Τσηζκέικ σοκολάτα

Ανοίγετε τη φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Φτιάχνετε τη βάση με το μπισκότο και απλώνετε τη μισή ποσότητα του φακέλου Σιρόπι με φρούτα - φράουλα. Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ σύμφωνα με τις οδηγίες και τη χωρίζετε στη μέση. Στη μισή ποσότητα προσθέτετε 50 γρ. λιωμένη Σοκολάτα  Sweet and Balance και ανακατεύετε. Στην άλλη μισή προσθέτετε το υπόλοιπο του φακέλου Σιρόπι με φρούτα - φράουλα και ανακατεύετε. Βάζετε την κρέμα με τη σοκολάτα στο κέντρο της φόρμας και απλώνετε στη συνέχεια σε όλη την επιφάνεια την κρέμα φράουλα. Για να φτιάξετε το γλάσο, ζεσταίνετε 50 ml γάλα (5-6 κουτ. σούπας),  προσθέτετε τη σοκολάτα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Αφήνετε το γλάσο να κρυώσει, το απλώνετε στην επιφάνεια του γλυκίσματος και το βάζετε στο ψυγείο.

  • 1 κουτί Sweet and Balance Τσηζκέικ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 0% ή 1,5% λιπαρά  
  • 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
  • 50 γρ. Sweet and Balance Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης