Δίχρωμο κέικ με καρύδια μαρμπρέ

Προθερμαίνετε τον φούρνο. Ετοιμάζετε τη ζύμη σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής για κέικ. Αναμειγνύετε σε μπολ το κακάο με 2 κουταλιές νερό. Προσθέτετε τη 1/2 ζύμη και 1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύετε. Βάζετε τη ζύμη που αναμίξατε σε βουτυρωμένη φόρμα. Προσθέτετε από πάνω και την υπόλοιπη ζύμη. Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 40 με 50 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει λίγο το κέικ και το βγάζετε από τη φόρμα. Προσθέτετε πάνω στο κέικ ενώ είναι ακόμα ζεστό, τις Σταγόνες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ. Εναλλακτικά αν θέλετε, μπορείτε να γλασάρετε το κέικ όσο είναι ζεστό (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας) και να προσθέσετε επάνω στο γλάσο, ενώ είναι ακόμα ρευστό, τις Σταγόνες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ. Σερβίρετε το κέικ με παγωτό της αρεσκείας σας και ψιλοκομμένο.

  • 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Μαρμπρέ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους