Mousse με τυρί κρέμα

Παρασκευάζετε το Super Mousse με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε το τυρί κρέμα.
Χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα. Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας νερό και λιώνετε τη ζελατίνη.
Προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη και τα ποτά στη super mousse βανίλια και ανακατεύετε καλά.
Σε μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος, βάζετε μια στρώση από τη Super Mousse με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και μια στρώση Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
Επαναλαμβάνετε ακόμη μια φορά και γαρνίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
Αφήνετε το γλύκισμα για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρετε.

  • 1 φάκελος Super Mousse με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml γάλα
  • 1/2 φάκελο Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κουτ. γλυκού Kahlua
  • 1 κουτ. γλυκού ρούμι
  • Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους