Κορμός παγωτό σοκολάτα-πορτοκάλι

Παρασκευάζετε το  Μίγμα για Παγωτό με γεύση Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες χρησιμοποιώντας χυμό πορτοκάλι, 150 ml (1¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα και το γιαούρτι και το χωρίζετε στη μέση.
Λιώνετε τη  Σοκολάτα σε μπεν-μαρί μαζί με 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα.
Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα στη μισή ποσότητα του παγωτού και ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
Σε μία μακρόστενη φόρμα βάζετε τη μισή ποσότητα του παγωτού και από πάνω απλώνετε την υπόλοιπη μισή ποσότητα της σοκολάτας, δημιουργώντας 2 στρώσεις ή -αν θέλετε- ανακατεύετε με ένα πηρούνι για να δημιουργήσετε ενδιάμεσα κύματα.

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα 0% λιπαρά
  • 100 γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
  • 150 ml (1¼ φλιτζ. τσαγιού ) χυμός πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους